Vi blickar framåt mot 2017!

Vi här på Monitor vill berätta att vi är väldigt glada för den överväldigande positiva responsen vi fått på vårt nya Monitor Expo-koncept. Vi tror stenhårt på det här och kommer göra allt för att detta ska resultera i tre lyckade expon för både våra utställare och besökare. 

Vi var ganska säkra på att ett koncept om enklare expon med lokalt fokus och på professionella utövare skulle skapa intresse men kanske inte det stora intresse som vi sett. Därför väljer vi att redan nu utannonsera expodatum för anno 2017.

Datumen för Monitor Expo 2017 finner du nedan:

Maj/Juni

Malmö den 29 maj

Göteborg den 31 maj

Stockholm den 2 juni

Oktober

Malmö den 16 oktober

Göteborg den 18 oktober

Stockholm den 20 oktober


Glöm inte att följa oss på denna bloggen och via vår Facebook-sida för fler uppdateringar kring Monitor Expo.

Hälsningar, 
Monitor Expo-teamet

Björn Hansen