Vi byter lokal i Stockholm

Eftersom efterfrågan för att få ställa ut på expot varit så stor, har vi nu varit tvungna att byta lokal i Stockholm från Scandic Hasselbacken till Quality Hotel Globe, ett byte som vi är väldigt nöjda med. Lokalen är både större och erbjuder bättre faciliteter med nära tillgång till både restaurang och bar. 

Som ni kan se på kartan ligger hotellet i södra delen av Stockholm, endast 10 minuter från centralstationen tätt intill de olika arenorna Ericsson Globe, Hovet, Tele2 Arena och Annexet. Det är ett minst sagt levande och spännande område.

 

Själva konferenslokalen heter Galaxen och är ett modernt bygge som rymmer 400 personer på en yta av 400 kvm plus en mingelyta utanför lokalen på 200 kvm. Här har du också tillgång till gratis internet under hela din vistelse.

Konferenslokalen Galaxen.

Konferenslokalen Galaxen.

Vi ser fram emot att träffa dig den 21 oktober någonstans i Galaxen!


Glöm inte att följa oss på denna bloggen och via vår Facebook-sida för fler uppdateringar kring Monitor Expo.

Hälsningar, 
Monitor Expo-teamet

 

 

Björn Hansen