Nytillskott till utställarlistan!

Canon, Sony, Scandinavian Photo och Luthman SMTTS ansluter sig till expot!

Idag kan vi annonsera att fyra nya utställare ansluter sig till Monitor Expo 2016. Dessa är Canon, Sony, Scandinavian Photo och Luthman SMTTS. Med detta så har vi nu ytterligare utökat vår utställarlista och det är vi är såklart väldigt nöjda med. Mannen bakom expot fick kommentera tillskottet:
- Det är roligt att så många företag har bokat monter och som tror på vår idé om att ha ett expo i tre olika städer och som riktar sig mot den lokala proffsmarknaden, säger Björn Hansen - ansvarig utgivare & projektledare för Monitor Expo.

Du kommer inom kort kunna läsa mer om va de olika utställarna kommer presentera under expo-dagarna på vår blogg i bloggserien "Utställare i Fokus".


Med vänliga hälsningar,
Monitor-teamet

Björn Hansen