Utställare i Fokus, del 4 - Semafor

I vår fjärde del av ”Utställare i Fokus” gästas vi av Semafor Mediateknik AB, ett företag som specialiserar sig på trådlös utrustning och som bland annat representerar märken som WisyCom, Phonak och Glensound. På Monitor Expo visar man ett urval av sina senaste produkter. Vi lämnar över ordet!


Semafor

WisyCom har just presenterat ett helt nytt In Ear-system för musiker och artister som blivit mycket uppskattat av några av världens ledande artister. Systemet består av mottagaren MPR 50 IEM och sändaren MTK 952 med tillbehör.

MPR 50 IEM är en robust ”top of the line”-mottagare för artisten och musikern som ställer höga krav på ljudkvalitén vid lyssning med In Ear. Mer information om mottagaren finner du här.

Wisycom MPR 50 IEM.

MTK 952 är en mångsidig 2-kanalssändare som arbetar i ett mycket stort frekvensområde på 330 Mhz med hög ljudkvalité.

Wisycom MTK 952.

CSI16 är en helt ny smart antenncombiner för WisyComs In Ear-system med 16 ingångar och som styrs för rätt uteffekt med MTK 952-sändaren.

Wisycom CSI16.

MRK 960 är en studiomottagare med en bandbredd på 370 Mhz som huserar i en mycket robust konstruktion för mottagning i de allra svåraste situationer.

Wisycom MRK 960.

MTH 400 är en gedigen sändare med 230 MHz bandbredd och som kan användas ihop med de allra vanligaste mikrofonerna på marknaden som exempelvis Schoeps, DPA och Shure med flera.

Wisycom MTH 400.

MTP 40 S är en beltpack-sändare med 230 MHz bandbredd och med en batteritid på upp till 14 timmar med 2 AA-batterier. Finns med både Lemo- och Microdot-kontakt.

Wisycom MTP 40 S.

I våras lanserade Phonak från Schweiz sitt helt nya In Ear-system, Roger Studio. Systemet är baserat på en helt ny digital teknik och är mycket användarvänlig.

Mottagaren Roger Earpiece kan ge en ljudvolym upp till 100dB SPL och har en batteritid på ca 10 timmar. Den väger 1,2 gram och har ett frekvensområde på 100-7200 Hz. Till systemet finns 2 olika sändare, Roger Base Station och den mobila sändaren Roger Touchscreen Mic.

Glensound tillverkar mycket smått och gott för alla som jobbar med ljud och på Monitor Expo visar vi det smarta mobiltelefonmodemet Expedition.

Glensound Expedition.

Välkommen att möta oss på Monitor Expo i oktober.

Mer information om dessa produkter hittar du på www.semafor.se.


Vi tackar Semafor för det och ser fram emot att bekanta oss närmare med dessa produkter under expo-dagarna. Glöm inte att återbesöka denna blogg för fler delar ur "Utställare i Fokus". 

Hälsningar, 
Monitor Expo-teamet

Björn Hansen