Utställare i Fokus, del 10 - Bose

I vår tionde del av ”Utställare i Fokus” bekantar vi oss närmare med Bose och deras produkter. Nedan följer en kort sammanfattning av vad man tänker visa upp under expodagarna!


Kom förbi oss på Monitor Expo där vi har med oss nya produkter och spännande lösningar. Vi berättar bland annat om det helt nya PA-systemet ShowMatch DeltaQ som är konstruerad för att kunna anpassas till ett brett spektrum av platser.

Showmatch DeltaQ

Lär känna nya slutstegs-serien PowerShare och våra prisbelönta RoomMatch Utility-högtalare, som passar utmärkt i många olika applikationer som bakgrundshögtalare, front-fill, eller andra krävande placeringar som exempelvis under teaterbalkong.

Vi visar också vår app ControlSpace Remote och berättar om Dante (Audinate) som finns integrerat i våra produkter.

Appen ControlSpace Remote


Vi tackar Bose för den här lilla förhandstitten och ser fram emot att bekanta oss närmare med dessa produkter under expo-dagarna. Glöm inte att återbesöka denna blogg för fler delar ur "Utställare i Fokus". 

Hälsningar, 
Monitor Expo-teamet

Björn Hansen