Utställare i Fokus, del 13 - Interlite

I del 13 av bloggserien "Utställare i Fokus", en serie där varje utställare får chansen att berätta vad de kommer presentera och göra under expo-dagarna, gästas vi denna gång av Interlite, företaget som fokuserar på arbetsområdena arkitektonisk och professionell belysning. Till Monitor Expo tar man med sig produkter från Clay Paky, DTS och Lightmen.


Interlite

Vi på Interlite kommer att presentera nyheter från Clay Paky, DTS och Lightmen. Några av de produkter du kommer få kika närmare på är Clay Pakys Scenius Profile, DTS Lightings Core och Nick NRG 1401. Vi kommer även att visa nya produkter från Lightmen och Silverstar.

Scenius Profile är bestyckad med nya OSRAM 1400W, en urladdningslampa som ger mycket högt ljusutbyte. Den har utvecklats för att ge en jämn projektion utan någon hotspot för att passa i så många sammanhang som möjligt. Dessutom är den även mycket tystgående. Scenius Profile ger en hög ljusmängd även med olika färgkombinationer och spadarna klarar av att vara helt slutna samt att de är specialkonstruerade att klara av värmen från ljuskällan. Scenius Profile blev årets vinnare på PLASA 2016

Scenius Profile

CORE är den perfekta hybriden för den som vill ha både beam och spot i ett. CORE är extremt snabb och ljusstark med 360° pan på 1.56 sek och 270° tilt på 1,5 sek! Den är bestyckad med OSRSAM Sirius HRI 440W och har en Zoom mellan 2°-39°. Prisvärd, snabb och ljusstark!

CORE

NICK NRG 1401 är en LED Wash som ger jämt ljus med möjlighet att pixelmappa. Den har bra tryck och färg i dioderna samt en fin dimmerkurva. Zoomen är mellan 4°-52° och totalt har den 23 fullfärgsdioder (OSRAMS Ostar). En riktigt fin armatur som bör ses.

NICK NRG 1401

Se även utvalda produkter från Lightmen. Deras prisvärda robusta armaturer är uppskattade av många! Lightmen passar både för installation och uthyrning.

Du har väl inte missat Avolites Titan-programvara version 10. Vi kommer presentera nya funktioner av senaste uppdateringen. En funktion som blivit betydligt bättre är Key Frames, vilken gör effekterna betydligt bättre. På noll tid kan du skapa och ändra olika ljussättningar. För att få ut än mer av armaturerna samt ljusbordet kan man även integrera pixelmappningen tillsammans med Key Frame Shape.


Med det sagt tackar vi Interlite och ser fram emot att bekanta oss närmare med dessa produkter under expo-dagarna. Glöm inte att återbesöka denna blogg för fler delar ur "Utställare i Fokus". 

Hälsningar, 
Monitor Expo-teamet

Björn Hansen