Utställare i Fokus, del 9 - Soundware

I vår nionde del av ”Utställare i Fokus” får vi besök av Soundware, ett företag som vänder sig till den proffesionella audiomarknanden med fokus på broadcast, efterbearbetning, film, live, rental, radio, teater och tv. På Monitor Expo visar man ett urval av sina senaste produkter. Vi lämnar över ordet!


SOUNDWARE

Soundware Sweden är specialister på professionell audio och vänder sig främst till er som arbetar professionellt inom broadcast, live, musik, post-production, radio, teater, tv och telecom. Oavsett vilken lösning det handlar om har vi kunskap och möjligheter att hjälpa er.

ClearCom FreeSpeak II är ett nytt digitalt trådlöst system med ljudkvalité och prestanda som överträffar det mesta på marknaden. Beltpacken är mycket robusta och erbjuder 5 kanaler. Vidare hittar ni 4 programmerbara knappar och en display som är lätt synlig och åtkomlig på ovansidan. På sidan finner du volym och svarsknappar. Höljet är kraftigt byggt och sköljtätt. Här finner ni också en inbyggd antenn, laddbara eller alkaliska AA batterier som klarar en batteritid på cirka 18 timmar vid normalt bruk. Upp till 20 beltpack kan kopplas mot en basstation.

ClearCom Freespeak II

DiGiCo är idag den ledande leverantören av stora mixerbord för konsert, teater och turnébruk. Med DiGiCo S21 så har nu alla möjlighet att ha samma ljudkvalité och möjligheter som de stora aktörerna. DiGiCo S21 är ett kompakt och lätt mixerbord med samma fina design och ljudkvalité som de stora mixerborden men till ett pris som passar de flesta.

DiGiCo S21

Avid Nexis är den senaste generation av delad lagring från Avid. Med Nexis fortsätter Avid att leda utvecklingen av lagringslösningar anpassade för redigering och tv-produktion. Med Avid Nexis | FS filsystem och modulära hårdvara, får du en lösning som är säker, enkel att använda och samtidigt skalbar i både prestanda och volym. Systemet stödjer allt från små produktionsmiljöer som kräver delad lagring upp till de största produktionerna. Förutom Avid Media Composer, stödjer Nexis Apple Final Cut Pro X, Adobe Premiere Pro, Grass Valley EDIUS och många fler.

Avid Nexis


Vi tackar Soundware för detta besök och ser fram emot att bekanta oss närmare med dessa produkter under expo-dagarna. Glöm inte att återbesöka denna blogg för fler delar ur "Utställare i Fokus". 

Hälsningar, 
Monitor Expo-teamet

Björn Hansen